huisartsenpraktijk

logo therapeuticum lemminkainen

Therapeuticum Lemminkäinen

Therapeuticum Lemminkäinen
Noorderhaven 32
9712 VK Groningen
Spoed (050) 314 56 72
Telefoon (050) 312 40 52
Fax (050) 312 76 20
routebeschrijving
reisadvisering

Onze praktijk heeft een officiële erkenning om reizigersadvies te geven. Rigobert van Zijl (huisarts) en Cilia Fleuren (doktersassistente) hebben hiervoor de basisopleiding gevolgd en volgen de verplichte nascholingen.

reisadvisering is maatwerk

Bij ieder advies worden de reisbestemming(en), de duur van de reis, de omstandigheden van de reis en uw medische achtergrond betrokken. Per persoon worden de noodzaak en voor- en nadelen van de vaccinaties en de aanvullende te treffen maatregelen tegen elkaar afgewogen.

het reisadvies

Cilia voert het reisadvies uit onder supervisie van Rigobert. Voor patiënten met een gecompliceerde medische achtergrond is een consult met Rigobert noodzakelijk.
Tijdens het eerste consult bespreken wij alle risico’s en de nodige maatregelen met u. Wij informeren u over risico’s die u loopt op ziektes waartegen geen preventieve vaccinaties medicijnen zijn en geven u advies over hoe u met deze risico’s om kunt gaan.
Bij een tweede en zo nodig derde consult krijgt u de vaccinaties. Er is dan nog tijd voor eventuele vragen naar aanleiding van het eerste consult. De vaccinaties worden via een recept bij uw apotheek aangevraagd U kunt daarmee zelf uw vaccins ophalen bij uw apotheek.

tarieven

Het tarief voor een volledig reisadvies, inclusief vaccineren en exclusief vaccins, bedraagt € 27,50 voor een kort advies en € 56,75 voor een lang advies.

reisadvies aanvragen

Wij adviseren u ten minste zes weken voor vertrek uw reisadvies aan te vragen. Soms zijn er meerdere vaccinaties nodig waarbij de tweede vaccinatie een maand na de eerste plaatsvindt.

U kunt uw reisadvies aanvragen door het invullen van het intakeformulier. U kunt dit formulier telefonisch aanvragen (050 3124052, keuze 5) of hier downloaden.


| Bestandsgrootte 33,63kB |

Zodra wij het intakeformulier van u retour ontvangen hebben, maken wij een afspraak met u voor een consult.

Laatst gewijzigd: 27 februari 2018

actueel