wie zijn wij

logo therapeuticum lemminkainen

Therapeuticum Lemminkäinen

Therapeuticum Lemminkäinen
Noorderhaven 32
9712 VK Groningen
Spoed (050) 314 56 72
Telefoon (050) 312 40 52
Fax (050) 312 76 20
routebeschrijving
corona | covid-19

Veel is anders geworden door de Corona. Wij willen u op deze pagina informatie geven vanuit de antroposofische geneeskunde.

De coronacrisis vanuit medisch oogpunt
Onder deze titel is een boek verschenen van Michaela Glockler. Zij geeft hierin haar visie op de fenomenen rond corona. Gebaseerd op zowel de antroposofische geneeskunde als Steiners geesteswetenschap behandelt zij veel aspecten van de coronacrisis.
Dit boek is te bestellen via deze link: Boek Michaela Glockler

Hoe versterk je je gezondheid in en na coronatijd
Onder deze titel schreef Marco Ephraïm, huisarts bij Therapeuticum Aurum in Zoetermeer vorig jaar zomer een artikel in de Aurum Nieuwsbrief. Doordat het artikel in de zomer geschreven is, gaat de inhoud voorbij aan de ontwikkelingen die na de zomer plaatsvonden. We nemen daarom hier alleen de twaalf aandachtspunten voor gezondheid over die Marc Ephraïm aan het eind van zijn artikel gegeven heeft.
Verder lezen:


| Bestandsgrootte 88,53 kB |

Verklaring over vaccineren tegen covid-19
De Nederlandse Vereniging van Antroposofische Artsen (NVAA) herkent zich in het standpunt dat de IVAA (Internationale Federatie van Antroposofische Artsen) verwoordt in haar verklaring over vaccineren tegen covid-19 en heeft de verklaring mede ondertekend. U kunt de verklaring hier lezen: Verklaring IVAA Deze tekst is in het Engels. We hebben een Nederlandse vertaling gevonden op de website van de Antroposofische Vereniging in België [www.antrposofie.be] en nemen die vertaling hier integraal over (pdf).
Susanne Karwowski
Maria Strating
Lezen:


| Bestandsgrootte 67,68 kB |

Ondersteunende meditaties
We geven je twee links naar ondersteunende meditaties:
1. Ondersteunende meditatie
2. Ondersteunende meditatie

actueel