wie zijn wij

logo therapeuticum lemminkainen

Therapeuticum Lemminkäinen

Therapeuticum Lemminkäinen
Noorderhaven 32
9712 VK Groningen
Spoed (050) 314 56 72
Telefoon (050) 312 40 52
Fax (050) 312 76 20
routebeschrijving
corona | covid-19

Veel is anders geworden door de Corona. Wij willen u op deze pagina informatie geven vanuit de antroposofische geneeskunde.

De coronacrisis vanuit medisch oogpunt
Onder deze titel is een boek verschenen van Michaela Glockner. Zij geeft hierin haar visie op de fenomenen rond corona. Gebaseerd op zowel de antroposofische geneeskunde als Steiners geesteswetenschap behandelt zij veel aspecten van de coronacrisis.
Dit boek is te bestellen via deze link: Boek Michaela Glockner

Vaccinatie tegen Covid-19
De link Vaccinatie tegen Covid-19 brengt u bij een wetenschappelijk artikel dat de twee antroposofische artsen Georg Soldner en David Martin begin januari op de website van Anthromedics (en in februari in het medisch tijdschrift Der Merkurstab) publiceerden. Zij houden de de voors en tegens van de vaccinatie tegen Covid-19 tegen het licht. Bron: Website Motief

Hoe versterk je je gezondheid in en na coronatijd
Onder deze titel schreef Marco Ephraïm, huisarts bij Therapeuticum Aurum in Zoetermeer vorig jaar zomer een artikel in de Aurum Nieuwsbrief. Doordat het artikel in de zomer geschreven is, gaat de inhoud voorbij aan de ontwikkelingen die na de zomer plaatsvonden. We nemen daarom hier alleen de twaalf aandachtspunten voor gezondheid over die Marc Ephraïm aan het eind van zijn artikel gegeven heeft.
Verder lezen:


| Bestandsgrootte 88,53 kB |

actueel