onze therapieën

logo therapeuticum lemminkainen

Therapeuticum Lemminkäinen

Therapeuticum Lemminkäinen
Noorderhaven 32
9712 VK Groningen
Spoed (050) 314 56 72
Telefoon (050) 312 40 52
Fax (050) 312 76 20
routebeschrijving
craniosacraal therapie

Over mij

Mijn naam is Bram Rolloos. Toen ik als tiener tijdens het hardlopen een blessure opliep, ging ik voor het eerst naar een fysiotherapeut. Op één of andere manier wist ik toen al: dit wil ik later ook. Het praktische en hands-on behandelen, dat leek mij wel wat. Ik heb mijn gevoel gevolgd en ben sinds 2015 werkzaam als fysiotherapeut.

Ik doe dit met veel plezier, maar merkte toch dat ik nog iets miste. In de fysiotherapie wordt vaak mechanisch gekeken naar de mens. Het viel mij op dat met die manier van kijken veel mensen terugkwamen met dezelfde klachten. Wat ik me bijvoorbeeld afvraag is waarom mensen lichamelijke klachten krijgen na een te verwerken verlies, waarom de ene persoon wel klachten krijgt en de andere niet. Binnen de fysiotherapie is hier geen goed antwoord op te vinden.

Ik ben van nature erg nieuwsgierig en besloot daarom op zoek te gaan naar andere therapievormen. Zo kwam craniosacraal therapie op mijn pad. Deze holistische behandelmethode biedt precies wat ik als fysiotherapeut miste.

Bezoek voor meer informatie mijn website: https://craniorolloos.nl

actueel