hoe kan ik

logo therapeuticum lemminkainen

Therapeuticum Lemminkäinen

Therapeuticum Lemminkäinen
Noorderhaven 32
9712 VK Groningen
Spoed (050) 314 56 72
Telefoon (050) 312 40 52
Fax (050) 312 76 20
routebeschrijving
VRIJWILLIGER GEVRAAGD

oproep bloementuin

Therapeuticum Lemminkäinen heeft een eigen bloementuin. In deze tuin telen we op een biologische en soms dynamische manier bloemen. We werken met een klein groepje vrijwilligers met veel plezier samen in en met de natuur. De tuin ligt aan de rand van Groningen.
In het seizoen brengen wij elke week verse boeketten uit de tuin naar het Therapeuticum. De werkzaamheden worden gedaan onder begeleiding van Jeanet Vermeer. Zij is de bloemenkweker en maakt elk jaar het tuinplan en begeleidt de vrijwilligers.

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD m/v

  • Wij zoeken een bloemenplukker die op de maandag of dinsdag de bloemen wil plukken en ze per fiets/auto kan vervoeren naar het Therapeuticum.
  • Wij zoeken een bloemenschikker die op maandag of dinsdag de geplukte bloemen in de vazen wil zette in het Therapeuticum.

Beide taken kunnen ook gecombineerd worden.

  • Wij zoeken nog één tuinwerker die op de maandagmiddag van 13:00 tot ongeveer 15:30 uur samen met ons de tuin wil onderhouden.

Voor deze vrijwillige taken is geen ervaring nodig. We houden rekening met je mogelijkheden en wensen.
Het is wel de bedoeling dat je in ieder geval twee keer in de maand meewerkt, het liefst natuurlijk vaker!
Het seizoen start op 1 april en eindigt 1 oktober. Naast het tuinwerk is er tussendoor een pauze waarin we samen thee- of koffiedrinken en één keer per jaar plannen we een excursie naar een mooie tuin of kwekerij.
Hebt u zin om mee te helpen of wilt u meer informatie, stuur dan een mail naar Carla Besteman: carlab @ therapeuticumlemminkainen.nl (zonder de spaties).

U kunt deze oproep ook neerladen:


| Bestandsgrootte 44,90kB |
.

Geplaatst: 23 maart 2018

actueel